4 ting du må ha i hagen – men som du kan lage selv

Er du av dem som trenger rom og fred? En som bare vil slappe av i en trestol ute på kveldene og ikke tenke på alt annet. Kanskje har du voksne barn som har flyttet hjemmefra, eller så er du i en travel jobb som krever sitt.

Ja, uansett hva det er, så er det kjekt å ha en hage. Her kan du oppholde deg mye mer enn du tror, faktisk selv om det er kuldegrader ute også. Selv om det er vinter eller vår, sommer og høst, her er noen ting du må ha i hagen. På den måten får du mest ut av eiendommen din – og ikke minst litt fred og rom for deg selv.

1.En deilig hagestol

Adirondack stol er en trestol som gir deg full komfort. Den er ergonomisk utformet til å lindre og stimulere kroppen. Det er ikke uten grunn disse stolene har høy kostnad. Men du kan lage en selv. Om du vil det, finn byggeinstruksjoner for en adirondack her, og følg instruksjonen enkelt.

2.Puter til adironak stolen din

Puter og pledd hører til i hagen, spesielt når du skal lese en god bok eller bare nyte høstluften. Puter kan man enkelt sy selv, men husk at en ryggstøtte vil gjøre susen uansett. Adirondack stolen gir deg hvilen du trenger for å komme deg etter lange arbeidsdager uansett alder, kjønn eller livssituasjon.

3.Perfekt belysning alltid

Når du er vel plassert i den nye stolen din, så må du ha lys til å lese en bok eller spise et måltid. Det kan være LED-lys i slynge for å feste på en bærebjelke eller en lysbjelke som du fester på veggen. Det kan være lys som er solcellebasert, slik at de slår seg på når mørket faller på, og som alltid er miljøvennlige og strømsparende. Belysning i hagen er alltid kjekt, enten det er sommer, høst, vinter eller vår.

4.Utemøbler av europall

Hagemøbler koster en del, men er det ikke det noe man vil bruke penger på, er alltids europalle-trikset tilgjengelig. Vi spurte personalet på en bensinstasjon om de hadde europaller til overs, og det var bare å hente dem. Så startet vi pussing og maling, før vi koblet dem sammen med spiker, gjerne dykkert. Det blir så fint att!