Angrerett

Angrerett og kjøp av led lys

Ønsker du å angre kjøpet, må Ledlyspærer.no ha beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varen og informasjon om angreretten. Du kan også angre før varen kommer. Når du angrer har du krav på å få tilbake pengene, men returforsendelsen må du dekke selv.

Dersom du angrer på kjøp av varer som er spesialtilpasses deg, må du betale for faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

Dersom du har mottatt varen, eller varen er sendt fra Ledlyspærer.no når du angrer, må du selv betale returkostnadene. Angreretten går tapt dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde.

Forsinkelse

Når det oppstår vesentlige forsinkelser skal Ledlyspærer.no gi deg beskjed om dette. Du skal også få informasjon om at du har rett til å gå bort fra bestillingen. Ledlyspærer.no kan ved forsinkelse tilby deg erstatningsprodukt til tilsvarende pris og kvalitet, men du er ikke nødt til å takke ja til tilbudet.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven sier at varen skal være slik du har avtalt med selgeren. Har du opplyst Ledlyspærer.no om at varen skal brukes til noe spesielt, kan du kreve at varen egner seg til dette.

Du har krav på at varen har de egenskaper og den holdbarhet som selgeren har opplyst ved kjøpet, gjennom annonser, på plakater, på emballasjen o.l.

Er ikke varen i samsvar med det dere avtalte eller det du kan kreve ifølge loven, så har den en mangel. Det betyr at du kan kreve at Ledlyspærer.no omleverer, retter feilen, gir prisavslag, hever kjøpet og/eller gir erstatning.