Få det koselig på terrassen til høsten når solen går ned

Du har sikkert hørt uttrykket: Winter is coming, og en mindre sannhet enn dette kan vi ikke komme bort fra. Vi skal selvfølgelig ikke frykte drager og monster, men det at det blir mørkere og kortere mellom når solen går ned.

Stiller du deg stadig spørsmålet når går solen ned, så er det ingenting å bekymre seg for. Vintersolverv 2022 er akkurat som alle de foregående år. Det beste er at det bare er en liten stund til sola snur igjen, og vi går mot lysere tider igjen. Så hvordan kan du få det koselig på terrassen når høsten slår til for fullt.

Lag en sittegruppe

Sittegruppe

Har du en terrasse du ikke bruker for mye, så kan du nå utnytte den litt bedre. For eksempel lage en sittegruppe slik at du kan ta med samboeren eller en vennegjeng for å nyte den friske høstluften. Det er ikke bra å sitte for mye inne, og derfor kan du dra nytte av en fin sittegruppe utendørs. Har du lite penger, så kan du DIY med paller du spikrer sammen og putter noen flotte puter på.

Ha noen lyskilder

Nå som strømprisene er ute av kontroll, er kanskje ikke lys og varme det du vil sløse med. Men med LED lyspærer får du til og med varme fra lysene som du kan pynte med. Det er fordi de har gode monteringsmuligheter og kommer også som bjelker. Da kan du få det koselig ved sittegruppen på terrassen.

Ta med pledd

Pledd

Ja, landet vårt er ugjestmildt på den kalde tiden av året. Men det er så utrolig fantastisk på samme tid. Vintersolverv 2022 nærmer seg, og da kan du nyte vær og vind, stjernehimmel og nordlys på en gang. Trekk inn de deilige duftene fra løv og natur, og la hodet få fri fra daglig jag og mas. Ta med noen pledd, men ikke la de bli liggende ute. Når tiden er inne, får de sin vante plass i stua. Høsten er mørk og kald, men så når sola snur blir det lunt og friskt. Nyt tiden på terrassen og vent på varmere tider uten bekymring for når går solen ned!