Hvordan få billig ledlyspærer til biler?

Det er ingenting som er mer irriterende når pærene ryker på bilen, det koster gjerne unødvendig mye penger å bytte pærene på en bil. Det hjelper heller ikke at man gjerne må kjøpe disse lyspærene på steder hvor det generelt gjerne ikke er så er billig. Det er gjerne på bensinstasjoner man ender opp med å kjøpe lyspærer. Her betaler man gjerne en overpris på gjerne 30-50%.

I dette blogginnlegget så skal vi gå litt inn på hvordan du kan få lyspærer billig og ikke minst hva du kan gjøre proaktivt for å slippe unødvendig høye kostnader når det kommer til ledlyspærer til biler.

Kjøp lyspærer å ha dem i bilen

Dette er kanskje noe av det viktigste du kan gjøre når du skal kjøpe lyspærer. Hvis du tenker litt foran i tid og tenker at du må bytte lyspærene til bilen på et eller annet tidspunkt så blir det billigere. Da kan du kjøpe billige lyspærer som du kan ha i bilen.

Vi vet at flere kjøper lyspærer fra utlandet men vi anbefaler at du ikke kjøper lyspærer fra utenlandske aktører. Det er utrolig viktig å ha riktig lyspærer i bilen både inni og utvendig. Hvis du kjøper feil lyspærer så kan det skje ulykker og dette kan påvirke forsikringen din.

Ha en kundefordel hos en bensinstasjon

Vi kan alle gjøre tabber og noen ganger så har man ikke kjøpt lyspære når den ryker. Da kan det være lurt å være medlem i et kundeprogram til en av de store bensinstasjonkjedene. Da får man gjerne små rabatter på kjøpene man gjør og selv om lyspærene fortsatt er kostbare så kan man spare penger.

De aller fleste bensinstasjoner har kundeprogrammer som man kan signere seg på med telefonen. Når du skal betale så må du da skanne inn en QR-kode og du får rabatt. Hvis du ønsker ennå mer rabatt så kan det lønne seg å anskaffe seg et bensinkort. Dette er et kort som gir deg rabatt på drivstoff og kjøp du gjør til bilen. Du kan sjekke ut hvilke bensinstasjoner som egne bensinkort på Kredittkrt.no.

Det som er viktig å huske på er at om du bruker kredittkort når du handler at du ikke bruker mer penger enn du har råd til. Hvis du f.eks kjøper nye lyspærer på kreditt men ikke betaler regningen i tide. Da kan det være at du ender opp med å betale ennå mer for lyspærene. På kredittkort er nemlig ofte renten over 20%.