Personvern

Personvern ved kjøp av led lys hos Ledlyspærer.no
De personopplysninger som kunden velger å oppgi, blir registrert. Formålet med dette er å gi best mulig service og sende kunden varer ved bestilling.

Alle kjøp hos Ledlyspærer.no forutsettes utført av mydige personer over 18 år eller etter samtykke fra verge.

Når du registrerer deg som bruker, vil den informasjonen som registreres holdes hemmelig. Informasjon om passord ved registrering er anonym for oss. Det anbefales likevel å ikke registrere sensitive opplysninger eller informasjon som man ikke ønsker at en tredje part skal ha – dette er for å være på den sikre siden. All registrert informasjon vil bli slettet på oppfordring.

Ledlyspærer.no bruker krypteringsløsningen AES for å gjøre handelen tryggere for våre kunder.

Ledlyspærer.no verken selger eller på annen måte videreformidler personlig informasjon som vi har samlet inn.

Visse typer informasjon om deg som bruker, blir registrert og lagret automatisk når du besøker dette nettstedet. Typiske opplysinger som lagres er hvilken nettleser og operativsystem du benytter, og hvilket domene eller IP-adresse du er tilknyttet. Disse dataene blir brukt til å analysere trafikkmønsteret og er nødvendig for at nettsiden skal fungere. Dette er forøvrig noe som også gjelder de aller fleste andre nettsteder man besøker. All brukerinformasjon av denne typen er anonym hos oss.